Wat houdt toetsing in?

De diepgaande toetsingen dienen om allereerst te beoordelen of de rapportages op feiten en waarheden zijn gebaseerd, zoals wettelijk voorgeschreven. Daarnaast wordt er nauwgezet gecontroleerd of de 29 richtlijnen van de beroepscode voor jeugdprofessionals worden nageleefd. De resulterende bevindingen worden schriftelijk aan de ouders verstrekt, zodat zij beschikken over een krachtig rapport om doeltreffende stappen te ondernemen.

Waarom helpt het u?

Een gedegen rapportage zorgt ervoor dat een ouder een betere vertrekpositie heeft binnen de jeugdketen. De ouder bespaart geld omdat de kans kleiner wordt dat men met een gedegen rapportage gerechtelijke procedures moet voeren. Het bespaart energie, tijd en frustraties om iedere keer achter foutieve rapportage aan te gaan en deze te laten corrigeren. Op die manier is er meer rust en tijd voor de dingen die ertoe doen.

Beroepsgeheim

Ouders kunnen erop vertrouwen dat privacy en vertrouwelijkheid prioriteit hebben. Als professionals volgen we strikte ethische richtlijnen, met inbegrip van het beroepsgeheim. Gedeelde informatie blijft vertrouwelijk en wordt nooit zonder toestemming gedeeld. Ouderbelangen zijn veiliggesteld.

Indicatieprijs

Rapportages opgesteld door gezinsprofessionals voldoen vaak niet aan de beroepscode, waardoor ze de ouder(s) onterecht kunnen benadelen. Wij begrijpen daarom uw pijn, slapeloze nachten en frustraties. Twijfelt u over wat te doen? Neem vrijblijvend contact op – samen vinden we een passende oplossing. De indicatieprijs is op aanvraag.

 

NEEM CONTACT OP!

Kunt u zich vinden in deze waardevolle investering?

Grijp nu de unieke kans om deel te nemen aan de transformerende toetsings-, advies- en coachingspakket! Ontdek hoe deze unieke reis naar persoonlijke groei jouw leven kan transformeren. Boek nu uw afspraak en neem de leiding over uw positieve verandering!

Afspraak maken