Over Charlene

Charlene is niet alleen een expert in het sociale domein, maar is sinds 2015 ook ervaringdeskundige. Ze heeft het spelletje dat sommige jeugdprofessionals spelen door, waarbij ze opzettelijk fouten maken en bewust partijdig handelen, wat uiteindelijk de band tussen ouders en kinderen beschadigt. Aan de andere kant leidt het opstellen van een eerlijk en deskundig rapport altijd tot positieve resultaten voor iedereen. Charlene is vastberaden en gedreven, net zoals de felle en vastberaden zon die iedere dag weer opkomt op Aruba. De passie en vastberadenheid zet ze iedere keer in om hard te werken voor haar klanten. Charlene is overtuigd dat haar klanten zeker verrast zullen zijn over wat ze uit hun rapport kan halen.

Over het bedrijf

Charlene Ondersteunt is ontstaan uit de groeiende vraag naar ouderlijke ondersteuning in complexe situaties. De vastberaden benadering streeft naar eerlijke ondersteuning van ouders, zonder compromissen ten koste van de ouder of ouder-kind relatie. Er wordt geen uitdaging uit de weg gegaan; de missie is onwrikbaar. De visie is helder: oplossingen bieden voor maatschappelijke problemen in de sociale sector en de diensten van Charlene Ondersteunt overbodig maken!

 

Aanbod diensten

De drie kernservices omvatten toetsing, advies en coaching. Basisrapporten over ouders ondergaan nauwkeurige feitelijke toetsing, ethische controle en manipulatiefiltering volgens jeugdprofessionalsnormen. Na zorgvuldige toetsing van het rapport ontvangen ouders advies over mogelijke klachten en prioritering van de klachten. Deze service biedt ook ondersteuning bij het indienen van klachten. Na grondige toetsing en waardevol advies komt het coachingstraject. Ouders (her)ontdekken hun innerlijke kracht en transformeren uitdagingen tot groeikansen met blijvende positieve verandering. Het coachingstraject is een verrijking voor ouders die het beste met hun kinderen en zichzelf voor hebben. 

 

NEEM CONTACT OP!

Kunt u zich vinden in deze waardevolle investering?

Grijp nu de unieke kans om deel te nemen aan de transformerende toetsings-, advies- en coachingspakket! Ontdek hoe deze unieke reis naar persoonlijke groei jouw leven kan transformeren. Boek nu uw afspraak en neem de leiding over uw positieve verandering!

Afspraak maken